Strawberry Banana Oat Smoothie - Mynutritionalpal.com

Strawberry Banana Oat Smoothie

Här är en smoothie jag har gjort minst en gång i veckan på senare tid eftersom den är krämig, fyllig och helt utsökt och det är så en uppfriskande start på morgonen. Plus, även mina barn älskar det! Jag gör det båda sätten, antingen med kormjölk eller mandelmjölk. Om jag gör det för mina barn föredrar jag att använda korsmjölk och det är faktiskt krämigare på det sättet men det kan använda extra extra tesked honung. Jag älskar att det här är mer av en balanserad och fyllig smoothie med den grekiska yoghurt och havre – så får du en helkorn, lite tillsatt protein från den grekiska yoghurt plus probiotika som följer med den. Om du föredrar kan du lämna den grekiska yoghurten ut för att minska kalorierna, bara lägga till lite mer mjölk för att kompensera för det. Hur som helst kommer du att älska denna Strawberry Banana Oat Smoothie!

Naturligtvis gjorde jag det här i min favoritblender, jag har en Blendtec blender (den här här) och det har varit på mina favorit köksredskap! Det här är ett odjur, om du inte tror på mig, bör du kolla in videoklippen på Youtube, som den där han slipar upp en Ipad eller Cubic Zirconia Diamonds i en Blendtec Blender. Det finns en hel serie på en massa andra slumpmässiga saker som det klarar av att blanda, förmodligen inte att provas hemma :). Men det här får jobbet gjort bra! Ingen stoppa och röra allt hela tiden som jag brukade med andra märken av bländare. Jag älskar det så mycket det har ett utrymme precis på räknaren att aldrig bli borttagen. Om du vill investera i en fin blandare rekommenderar jag starkt Blendtec-blandare! Det är värt pengarna, dessa saker är byggda för att hålla ihop och jag älskar hur snabbt det kan få saker att blandas. Gå vidare till Blendtec för att kolla in de olika modellerna de har att erbjuda, plus om du är intresserad kan du överväga att ta tag i Twister Jar som jag använder för tjockare saker som jordnötssmör och hummus.

Kom ihåg att prenumerera på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev för att få nya receptmeddelanden levererade till din inkorg!

Följ Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter för alla de senaste uppdateringarna, recepten och innehållet.

Skriva ut

Strawberry Banana Oat Smoothie

Har du gjort detta recept? Lämna en recension.

Utbyte: Ca 2 portioner

Ingredienser

  • 1 kopp osötad mandelmjölk eller 1% mjölk
  • 1/2 kopp fettfri vanlig grekisk yoghurt
  • 2 koppar frusna jordgubbar
  • 1 1/2 mogna medellång bananer
  • 1/2 kopp snabb havre eller gammaldags havre
  • 1 msk älskling
  • 1/2 tsk vanilj extrakt

Instruktioner

  1. Tillsätt alla ingredienser i en bländare, täck och blanda tills den är jämn. Servera omedelbart.

Det här inlägget sponsrades av Blendtec, men alla tankar och åsikter är mina egna. Tack för att du stöttar de märken jag älskar som hjälper till att göra denna blogg möjlig!

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: