Sweet and Sour Chicken and Kraft Recept Makers - Mynutritionalpal.com

Söta och Sour Kyckling och Kraft Recept Makers

Har du provat någon av de nio olika sorterna av de nya Kraft Recipe Makersna? Jag är faktiskt ganska glatt att dela med dig som jag har, och jag älskade det ärligt! Min hela familjen älskade det. Jag är ofta skeptisk till saker som kommer i ett paket. Jag älskar att göra saker från början. När jag gör dem hemma får jag förbereda och krydda det precis som jag vill. Med dessa Kraft Recipe Makers kan du fortfarande förbereda saker som du vill, men hoppa över så många steg. Varje förpackning innehåller tre recept på lådan, men varför håller du fast vid dem när du kan komma med din egen? Du kan lägga till olika proteiner, kasta i gott om färska grönsaker eller tillsätt i färska örter. Eller såklart, när du är kort i tid, kan du gå med receptet som är listat på lådan och fortfarande ha en underbar måltid du kommer att vara glada att tjäna din familj.

Med varje förpackning får du två läckra smaksatta såser som är lagrade med spännande smaker. Om du skulle förbereda något liknande från grunden skulle det troligen ta en timme eller två att simmera för att få ett sådant smakdjup, för att inte tala om all den extra röra (jag handlar om färre rätter).

Jag ska rekommendera till dig att den du försöker först är denna söta och sura kyckling, för det är otroligt bra – särskilt över stekt kyckling. Det smakade lika bra som det jag gör från början (svårt för mig att erkänna, men sant). Jag kunde smaka alla viktiga element i såsen som jag älskar i en bra sötsurssås. Jag älskade också KRAFTs tillsats av sesamolja i denna sås. Jag hade inte lagt den i min innan och jag älskade det i deras. Denna söta och sura kyckling är (jag måste säga förvånansvärt) restaurangkvalitet. En högkvalitativ maträtt på 30 minuter eller färre, ja tack! När jag kasta alla ingredienserna tillsammans för att avsluta maträtten, fortsatte mina barn att komma över och be om att prova mer eftersom de älskade det så mycket. Det är svårt att hitta något som börjar från en låda som kan behaga hela familjen, men det gör det definitivt. Njut av!

Kom ihåg att prenumerera på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev för att få nya receptmeddelanden levererade till din inkorg!

Följ Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter för alla de senaste uppdateringarna, recepten och innehållet.

Skriva ut

Söt och sur kyckling med Kraft Recept Makers

Har du gjort detta recept? Lämna en recension.

Ingredienser

 • 1 pkg (14,8 oz) KRAFT RECIPE MAKERS Söt och sur kyckling
 • 1 1/2 kg benfri hudlösa kycklingbröst, tärnad i 1-tums bitar
 • 2 stora ägg
 • 1 kopp majsstärkelse
 • Vegetabilisk olja för stekning + 1 msk
 • 1/2 grön paprika, tärnad i 1-tums bitar
 • 1/2 röd paprika, tärnad i 1-tums bitar
 • 1/2 gullök, tärnad i 1-tums bitar
 • 1 kopp skivad färsk ananas
 • Rödpepparflingor (tillval)
 • Förberedt långkornigt vitt ris eller brunt ris, för servering

Instruktioner

 1. Häll vegetabilisk olja i en stor emaljad gjutjärnspanna, fyllnadsgryta ca 1 1/2 tum djup och värmeolja till 350 grader. Samtidigt vispa ägg i grunt skål tills det är väl blandat. Häll majsstärkelse i en separat grundrätt. Doppa kycklingstycken i ägg följt av majsstärkelse och kasta bitar till jämnt kappa i majsstärkelse, placera sedan noggrant 1/3 av kycklingbitarna i förvärmd olja och koka i 5 – 7 minuter tills det är gyllene, vrid en gång under stekning. Använd en skimmer, ta bort stekt kyckling från olja och överför till en pappershandduksfodrad kakan för att tömma överskottolja. Upprepa processen med kvarvarande kycklingarbete i ytterligare två satser.
 2. Värm 1 msk vegetabilisk olja över medelhög värme i en stor djuppanna. Tillsätt grön paprika, rödpeppar och lök och sauté tills det är något ömt, ca 3 – 4 minuter. Minska värmen något, häll sedan i båda KRAFT RECIPE MAKERS söta och sura kycklingssåserna och låt koka tills de är uppvärmda, sätt sedan i stekta kycklingstycken och ananas och kasta blandningen till jämnt beläggning. Servera varmt över vitt ris, strö lätt med röda pepparflingor om så önskas.

Detta inlägg är sponsrat av KRAFT men alla åsikter är mina egna.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: