Ostoppad Kål Roll Bak - Glutenfri

Ostoppad Kål Roll Bak – Glutenfri

Prova den här låga karbonfyllda kålrullen när du inte har tid att göra enskilda kålrullar. En bra måltid att dela med familj och vänner!

Efter att ha upptäckt Miracle Rice undrade jag hur det skulle fungera i ett kålrullrecept eller fyllda paprika. Tja, jag har inte haft mycket tid att laga mat på senare tid så att dessa recept har varit på bakbrännaren. Men jag hade tid att prova ett lågkarbonat ostoppat kålrullebakningsrecept i helgen.

För mig är shiratake risbitarna smula nog att vara ett bra ersättare för vitt ris. Den stora skillnaden är att de inte får den klibbiga konsistensen som ofta behövs för att hålla saker ihop.

Du har kanske sett min shiratake rispuddingrecept. Det var det första jag gjorde efter att ha köpt min Miracle Rice. Klibbigheten av riktigt ris behövs inte i det receptet och det visade sig vara en utmärkt lågkarb-sub för den riktiga saken.

Fyllningen i kålrullar binder vanligtvis från riset. Du kommer inte få det med shiratake ris. I stället måste kålbladet hålla det hela. Eftersom det tar mycket tid att lägga på fyllningen i kokta kålblad, gjorde jag bara den här ostoppade kålrullen bakad istället.

Jag hade ett huvud kål som satt i min källarkylskåp i några veckor. Mina föräldrar släppte av en påse med lågt carb mat som min mamma tog upp på mobila pantry i stan. Jag kan verkligen inte kvalificera mig för att få gratis mat som erbjuds, men det hjälper låginkomstfolk som de som har gått i pension för en stund på en fast inkomst som mina föräldrar.

Kålens löv var ganska tuffa att skrälla, så det är bra att jag inte försökte använda dem för rullar! De bröt i bitar när jag tog dem av. Detta gjorde dem perfekta för och ouppfyllda kålrullebaksrecept!

Du behöver inte mycket tid att kasta den här skålen tillsammans. Och eftersom jag lagar mat med lågt kolhydrat för en, räcker det med att mata mig hela veckan. Min tre år gamla gav det ett försök och hamnade på middag med mig en natt. Hon är ganska kräsen så jag var glad att se att hon gillade den här ostuffade kålrullen. Jag måste sätta det på menyn igen!

Jag var inte säker på hur små bitar att skära kålbladet. Kålbitarna slutade med att vara lite stora att äta så jag kommer säkert att klippa upp dem i fler bitar med stor storlek nästa gång. Det kan till och med vara trevligt att hugga dem i tunna remsor som nudlar.

Detta är ett av de recept som är ganska svårt att skruva upp. Det finns mycket utrymme för att byta kryddor som passar också.

Jag har aldrig gjort kålrullar tidigare, men jag har sett att min svärmor gör dem i det förflutna. Det verkar som mycket arbete om det bara är en maträtt som du gör för en daglig carb-måltid.

Förvänta dig inte saker att hålla ihop bra i denna ostoppade kålrullebakning. Till skillnad från fyllningen av vanliga kålrullar är Miracle Rice inte klibbig nog för att binda ingredienserna tillsammans.

Jag tyckte att det här var en tröstande måltid, särskilt eftersom vi hade lite sval regn väder den senaste veckan. Tack och lov de senaste dagarna har äntligen värmts upp till nästan sommar som väder. Jag är så klar med förkylningen!

Jag hoppas du ger det här ett försök. Det skulle göra en fin maträtt för potluck att få sammankomster. Och du kan långsamt laga det i en krukgryta och hålla det varmt under festen om du har tillgång till ett vägguttag.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: