Låg Carb Brödstift - Copycat Crazy Bröd Recept

Låg Carb Brödstift – Copycat Crazy Bröd Recept

Dessa ostliknande vitlöklågkarbidstödspinnar är en glutenfri copycat av Little Caesars Crazy Bread. Så bra, du kan betjäna dem som inte är på en ketodiet.

Du vet att ett recept är bra när min non-low carbing man och picky dotter äter dem utan att klaga. Jag var så imponerad av hur skorpan kom ut i min låga carb-pizza med Fat Head degen att jag var tvungen att försöka använda skorpoddeg i ett kopikat Little Caesars Crazy Bread-recept.

Jag gillar verkligen att använda mozzarellaost som en bas för lågkarbidbröd som pizzadegen, pajskorpa och dessa låga karbon vitlökbröd. Det finns verklig potential för att använda mozzarella för att kompensera för bristen på gluten i dessa glutenfria bröd.

Vassleproteinet i detta recept ger också en fin mjölliknande konsistens och smakar brödet. Vet inte exakt vad det är, men kanske vassleproteinet ger mer puff eftersom dessa brödpinnar är mycket ljusare och fluffigare inuti än de jag gjorde utan vassleprotein.

Dessa vitlökar med lågt karbid är nästan lika lätt som att göra dem som kommer i en burk. Du smälter helt enkelt mozzarellaost i mikrovågsugnen i några minuter och vikar sedan i resten av deggredienserna. Degen verkar vara lite klibbig och svår att komma ihop först, men så småningom får du en boll som lätt kan rullas ut mellan pergamentpapper.

När den väl rullats in i en platt cirkel ca 1/4 tum tjock, skärs degen i brödpinnar med en pizzaskärare. Vid denna tid spreds du på vitlökostsmöret så det bakar på brödets övre del.

Det är väldigt enkelt att piska upp den här enkla, lågkarbon glutenfria brödförrättaren. Mina barn kan även göra det själv om de vill ha ett snabbt mellanmål.

Den svåraste delen att göra dessa låga carb-brödstänger rullar förmodligen ut degen. Jag rullar vanligtvis ut mellan två bitar av pergamentpapper.

Och det är lite svårt att få allt jämnt blandat i smält mozzarellaost. Men du behöver inte införliva alla ingredienserna helt för detta Copycat Crazy Bread-recept.

Efter ca 10-15 minuters bakning är brödspinnarna färdiga. Jag lägger degen på en vanlig kakaplatta, men nästa gång kan jag försöka sätta perkamentpapper direkt på en förvärmd pizza stenpizza sten.

Jag tror att Fat Head-deget kommer ut bättre när det är bakat på en sten. Det ger en fin skarp botten så jag kan bara gräva pergamentpapper tillsammans eftersom min pizza sten är väl kryddat.

Eftersom min familj älskar dem är det här läget med lågt karbonbrödstjärna säkert att bli regelbundet i vårt hus. Och det är mycket bättre än den höga carb-originalet!

Jag försökte få en närbild av insidan så att du kunde se hur lätt och fluffig de var inuti. Jag tänker också att den här receptet skulle göra ett bra focacciabröd och möjligen fungera som ett platt bröd för smörgåsar.

Jag hoppas du njuter av dessa låga karbon vitlökbrödspinnar lika mycket som mig och min familj. Det är en ny favorit av oss.

Du kan servera detta lågt carbbröd som en aptitretare eller ett mellanmål. Jag skulle också vilja prova med en vit pizza.

Oavsett hur du tjänar dessa, kommer de sannolikt inte att hålla länge. Så du kanske vill göra en dubbel sats.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: