Kycklinggrönböna Rörfrysta med tomater

Kycklinggrönböna Rörfrysta med tomater

En underbar kycklinggrön bönsrörsteg som lagar sig snabbt i en stekpanna. Denna snabba och enkla kycklingrätt gör en hälsosam låg carb-måltid.

Jag älskar en stekpanna som kombinerar kött och grönsaker. Denna kycklingpanna är snabbt och enkelt. Det är något jag gör på flugan.

Jag jobbar 10 timmars dagar så jag lagar sällan en måltid som kräver mycket förberedelse på arbetsnätter. Det här kycklinggröna bönsröret friterar receptet får middag på bordet snabbt!

Vi får fortfarande tomater ut ur trädgården. Jag föredrar att använda dem färska snarare än konserverade eller frysta. Det var en lätt middag för mig att sätta ihop efter arbete och använda de här tomaterna.

Du behöver inte använda färska tomater eller gröna bönor i denna maträtt. Konserverade gröna bönor och eller tomater fungerar lika bra. Jag gillar också att hålla frysta gröna bönor i frysen att använda när jag inte har färska råvaror till hands.

Användning av konserverade eller frysta gröna bönor sparar tid eftersom du inte behöver klippa ihop ändarna. Det är en bra idé att behålla ett gott utbud av konserverade och frysta låga karbonplankor hemma.

Även om du kan röra kyckling och grönsaker i olivolja eller avokadoolja, tycker jag om den smak som uppstår när du lagar mat i smör. Jag använder inte alltid smör i den här kycklinggröna blicken, men det är fritt. Och jag rekommenderar inte att du använder en fröolja.

Jag växte upp på enkla rätter som den här. Min far var kocken och han skulle ofta göra en snabb rörelse med kött och grönsaker för att servera med ris.

Dessa dagar stör jag inte med ris. Men när jag har tid, fyller jag upp en stor mängd lätt blomkålris och fryser i enstaka portioner för att gå med middag.

Om du inte är mycket av en kock, kommer du att älska enkelheten i den här lågkola-kycklinggrönbönsröret. Du behöver bara ha grundläggande matlagning.

Faktum är att jag gjorde mycket av dessa stekpannor när jag bodde ensam i en off-campus lägenhet i college. Och jag var ganska clueless när det kom till matlagning tillbaka i dessa dagar.

Många tycker att matlagning är tidskrävande. Men det beror på vad du gör. Det är så mycket hälsosammare att göra din egen mat hemma. Och du sparar mycket mot att gå ut för att äta.

Jag litar inte på mat på restaurangerna. De använder ofta bekvämlighetsmat över färska hela livsmedel. Du vet aldrig vad du ska få.

Om du letar efter några enklare stekpannor för att prova på din låga carbdiet, har jag flera andra på platsen. Min mexikanska Zucchini Beef Recept har varit super populär. På sommaren gillar jag också att göra min kycklingkvashängspanna för att använda våra trädgårdsgrönsaker.

Jag hoppas att du gillar det så mycket som jag gjorde efter en lång arbetsdag. Vad är din favorit snabb och enkel maträtt för att få middag på bordet snabbt?

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: