Keto Krate Review - oktober 2016

Keto Krate Review – oktober 2016

Min oktober Keto Krate lådan anlände förra veckan! Jag var så upptagen i september att jag inte fick chansen att dela min låda med dig, men det betyder inte att jag älskade det något mindre. Nu är jag glada över att dela innehållet i oktoberboxen. Jag hoppas att det är bra att se vad den innehåller så att du kan få en uppfattning om hur det är att få en Keto Krate varje månad.

Om du inte har hört talas om Keto Krate, är det en månadsabonnemang fylld med låga carb snacks. Varje månad skickar de dig 7-9 produkter, som innehåller en mängd olika barer, nötter, kryddor, matlagningsingredienser, torkad ost, kött och drycker – alla med högst 5 gram kolhydrater per portion.

Självklart är lådan perfekt för personer som följer a lågkarbid eller ketogen diet, men jag tycker att det också passar bra någon som skär ut socker eller gluten, eftersom de inkluderade produkterna nästan alltid är naturligt glutenfria och praktiskt taget sockerfria. Det är ett bekvämt sätt att upptäcka nya produkter eller varumärken du kanske inte annars visste om, och de innehåller även kuponger så att du kan köpa mer av vad du tyckte om. De har också en 100% pengarna tillbaka garanti, som bara visar hur mycket de står bakom deras service.

Om du är redo att försöka Keto Krate kan du anmäla dig här – eller fortsätt läsa för att se vad som finns i den.

Keto Krate Oktober 2016 Innehåll

ChocoRite från HealthSmart Matar Peanut Butter Cup Patties
Dessa choklad var min favoritart i Keto Krate den här månaden! De smakar väldigt lik Reeses jordnötssmörkoppar, förutom att de är formade som små chokladtäckta patties. De sötas med en blandning av erytritol och sukralos, och även om jag föredrar att det är enbart erytritol, är jag ganska nöjd med den korta och välbekanta ingredienslistan. De är väldigt höga i fiber, så helt fyller också.

Du kan köpa dem här.

Vermont rök och Cure BBQ Beef Stick
Jag har köpt gräsmatade nötköttspinnar en stund nu och var glad att hitta att det här är ett annat märke jag tycker om. Denna nötköttsticka hade bara en ledtråd av sötma och liten grillsmak, men överraskande med noll gram kolhydrater. Det bästa med det var hur saftigt och friskt det smakade – mycket mindre torkat ut än andra nötköttspinnar jag har försökt. Du kan må bra om att äta det också, eftersom pinnen inte har några konserveringsmedel och nötköttet är upptaget utan antibiotika eller hormoner.

Du kan köpa den här.

Atkins Harvest Trail Dark Chocolate Caramel Sea Salt Bar
Tidigare var jag inte en fan av den långa listan över otänkbara ingredienser i Atkins barer, så jag blev positivt överraskad att hitta att deras Harvest Trail barer har en kortare lista. Jag skulle vilja se en naturlig sötningsmedel i framtiden, men föredrar fortfarande den sukralos som de innehåller över glykemisk maltitol som är vanligt i sina andra barer. Den mörka chokladkaramell havsaltsmaken var utsökt. Den mörka choklad längst ner och muttrar på toppen påminde mig om en trevlig bar. Jag hoppas att de kommer att göra andra smaker utan jordnötter, eftersom jag gillar andra nötter bättre, men det är bara en personlig preferens.

Du kan köpa dem här.

Livsmedel Alive Lök Ringkluster
Dessa lökringskluster är ett hälsosamt, lågt carb alternativ till frizzled lök. De smakar lite annorlunda än de som är gräddade med mjöl och konstgjorda ingredienser, men de är fortfarande mycket bra och delar den fräskade lökarmen. Ingredienserna är inte bara naturliga och låga carb, men också certifierade USDA organiska, icke-GMO, rå, glutenfri och vegan. De föreslår att ha dem på en sallad, och jag tror att de också skulle göra en underbar soppa topping under de kallare månaderna.

Ayoba-Yo nötköttspinnar
Dessa nötköttspinnar är som ett kors mellan ryckiga och traditionella nötköttspinnar. Väskan luktade som grillsås vid öppningen, och några kryddor liknade de smakerna lite, men det finns inga tillsatta sötningsmedel, så de är bara underbart söta. De är gjorda med 100% griskött, vilket är fantastiskt.

Du kan köpa dem här.Rawxies Rökt Paprika Crunch
Det här är allvarligt beroendeframkallande, på ett bra sätt. Min 18 månader gamla dotter bad mig att ge henne några så snart jag öppnade det, och även om jag var skeptisk, höll hon om att fråga om mer! Det liknar linfröskrämmar, men med flera typer av frön och läckra paprika (tillsammans med andra kryddor) blandas in. Du kan äta crunchen som det är, men det är också perfekt för att smula på en sallad. Förpackad med flera fräscha frön (solros, lin och chia), tillsammans med näringsjäst, är det ingen överraskning att det är naturligt fylligt med tretton (!) Vitaminer och mineraler.

Du kan köpa den här.D's Naturals Mint Cocao Chip No Cow Bar
Trots att jag inte är stor på mint och choklad tillsammans var denna bar faktiskt väldigt bra. Det är mjukt, krämigt och tunt, men inte lika torrt som en typisk proteinstång. Jag älskar att den är fylld med protein, varav ingen är soja – bara ärtprotein och risprotein. Jag är också en stor fläkt av de naturliga sötningsmedel som används i dessa barer: prebiotisk fiber, erytritol, munkfrukt extrakt och stevia. Jag kan inte vänta med att prova de andra smakerna!

Du kan köpa dem här.

Noat-Meal Vanilj Kokosnöt Låg Carb Frukostkorn
Det finns inget som en varm och tröstande skål med havregryn … förutom en skål med Noat-Meal, som har alla fantastiska egenskaper du älskar om havregryn, utan karbohydrater. Det kan ätas varmt eller kallt, men jag valde det varma alternativet. Att göra det var lika enkelt som omedelbart havregryn – lägg bara till vatten, mjölk eller grädde, sedan mikrovågsugn. Jag är säker på att du också kan använda vatten eller mjölk uppvärmd på spisen, för att undvika mikrovågsugnen. Lätt sötad med erytritol och stevia, Noat-Meal var otroligt krämig och läcker. Jag var också glad över att alla ingredienser var naturliga.De använde även äkta kokosnöt och vanilj extrakt i vanilj kokosnötsversionen som jag hade. Inga så kallade "naturliga" eller artificiella smaker här!

Sammanfattning

Jag tror verkligen att Keto Krate-rutan är ett utmärkt värde och ser fram emot att få en annan låda varje månad. Kostnaden är $ 34,95 plus $ 4,95 frakt, men värdet av produkterna är alltid högre än priset på lådan. Och du skulle spendera minst $ 20 på frakt om du ville ha alla dessa produkter skickade till dig separat.

Det bästa är att du kommer att upptäcka nya produkter, levererade direkt till din dörr, utan engagemang. Vem har tid att ständigt söka efter nya låga carb-snacks? Med sorten som du får i varje Keto Krate kan du prova en massa olika produkter, använd sedan de medföljande kupongerna för att köpa fler av dina favoriter.

Eftersom de erbjuder en återbetalningsgaranti ser jag ingen anledning att inte prova det.

Gilla vad du ser? Anmäl dig för Keto Krate för att få din egen låga karboxåda!

Vill du se vad tidigare Keto Krate lådor var? Kolla in mina recensioner från de senaste månaderna: augusti 2016 eller juli 2016.

Upplysningar: Keto Krate skickade mig vänligen dessa produkter för granskning. Alla åsikter är verkligen min egen, och jag rekommenderar bara produkter som jag verkligen tror på. Jag skulle gärna betala fullt pris för Keto Krate, eftersom jag tror att det är ett stort värde.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: