Keto Krate Review - november 2016

Keto Krate Review – november 2016

Min November Keto Krate box kom fram förra veckan! Som vanligt blev jag inte besviken. Jag hoppas att det är bra att se vad den innehåller så att du kan få en uppfattning om hur det är att få en Keto Krate varje månad.

Om du inte har hört talas om Keto Krate, är det en månadsabonnemang fylld med låga carb snacks. Varje månad skickar de dig 7-9 produkter, som innehåller en mängd olika barer, nötter, kryddor, matlagningsingredienser, torkad ost, kött och drycker – alla med högst 5 gram kolhydrater per portion.

Självklart är lådan perfekt för personer som följer a lågkarbid eller ketogen diet, men jag tycker att det också passar bra någon som skär ut socker eller gluten, eftersom de inkluderade produkterna nästan alltid är naturligt glutenfria och praktiskt taget sockerfria. Det är ett bekvämt sätt att upptäcka nya produkter eller varumärken du kanske inte annars visste om, och de innehåller även kuponger så att du kan köpa mer av vad du tyckte om. De har också en 100% pengarna tillbaka garanti, som bara visar hur mycket de står bakom deras service.

Om du är redo att försöka Keto Krate kan du anmäla dig här – eller fortsätt läsa för att se vad som finns i den.

Keto Krate November 2016 Innehåll

NutiLight mjölk chokladhasselnötsspridning
Denna härliga spridning är som en sockerfri version av Nutella. Det påminner mig faktiskt, jag lägger snart ett recept på en hemlagad version – så håll dig uppdaterad! Under tiden är denna från NutiLight knuten till den från Go-Lo Foods till min favorit, färdiga, äta sockerfria Nutella-ersättning.

Jag kommer inte berätta för någon om du väljer att äta denna spridning rakt ut ur burken med en sked. Det är så bra! Men, om du letar efter ett recept, vill du försöka använda det i mina 5-ingrediens Nutella smulbitar. De är en blogg favorit, och råkar vara låga carb och glutenfria!

Du kan köpa den här.

Kingmade Beef Jerky – Buffalo Style
Jag har alltid varit en stor fan av nötköttet jerky, så jag hoppade på chansen att prova den här från Kingmade. Buffelsmaken var trevlig och värmehöjden var inte överväldigande. Det var väldigt sejt och lite gick långt.

Jag var lite besviken över att denna jerky innehåller sojasås och majssirap, men beloppen är mycket små baserat på näringsfakta. Jag tyckte att det inte finns några konserveringsmedel eller artificiella smaker där, och det finns bara 2 gram socker per portion.

Du kan köpa den här.

Pili Nötter
Jag hade aldrig hört talas om pili nötter tidigare och var glada att prova något nytt i min Keto Krate. Smaken och texturen påminde mig om smöriga macadamianötter, som jag också älskar. Tydligen har de högsta oljainnehållet i vilken mutter som helst, de är höga i E-vitamin, kalcium, fosfor och magnesium och innehåller också en massa andra mineraler.

Detta företag höll ingredienslistan enkelt, vilket är bra – bara piliötter, kokosnötolja och Himalaya havsalt. Med högre fetthalt, anständigt protein och bara ett gram kolhydrater per ounce, är de perfekta för en låg carbdiet. Jag tror verkligen att någon skulle njuta av dem. Min 20 månader gamla dotter var en stor fan!

Du kan köpa dem här.

Chocoperfection Almond Dark Chocolate Bar
Kan inte gå fel med en choklad av god kvalitet! Jag har provat Chocoperfection barer tidigare och alltid haft dem. De sötas med erytritol, som vi alla vet är min favorit sötningsmedel, och cikoria rodfibrer, som också är naturliga och härledda från växter. Dessutom håller företaget ingredienslistan enkelt, vilket är bra. Denna mandel mörka choklad sort var rik och tillfredsställande. Rekommendera dessa chokladstänger!

Du kan köpa en mängd paket här.

LC Foods Jack, mandel och pumpa frön
Denna medley av frystorkad Monterrey Jack ost, torra rostade mandlar och torra rostade pumpa frön är som en låg carb version av trail mix. Det är bokstavligen de enda tre ingredienserna, så det kan inte bli mycket enklare än det. Blandningen är märkt "paleo", som inte är helt korrekt på grund av osten, men jag tycker fortfarande att det är en utmärkt lågkarbon och glutenfri produkt. Det ger ett tillfredsställande mellanmål och det skulle vara bekvämt att ta på farten.

Du kan köpa den här.KZ Clean Eating Musli Frukostkorn
Det här var så, Bra! Jag har alltid haft en svag plats för frukostflingor och var lite ledsen när jag gav upp det för att äta lågt carb och glutenfritt. Denna frukostflingor slog verkligen platsen för vad jag hade saknat. Det är egentligen bara en blandning av nötter, frön och kokosnötflis, rostad med kokosnötolja, sötad med erytritol och smakad med kanel och vanilj. På något sätt visade den kombinationen att det var mycket påminnande om spannmål. Och självklart kan jag inte säga tillräckligt om hur glatt jag är att se erytritol som den enda sötningsmedlet och inget artificiellt där alls. Jag kommer definitivt att köpa det igen!

Du kan köpa den här.

Sammanfattning

Jag tror verkligen att Keto Krate-rutan är ett utmärkt värde och ser fram emot att få en annan låda varje månad. Kostnaden är $ 34,95 plus $ 4,95 frakt, men värdet av produkterna är alltid högre än priset på lådan. Och du skulle spendera minst $ 20 på frakt om du ville ha alla dessa produkter skickade till dig separat.

Det bästa är att du kommer att upptäcka nya produkter, levererade direkt till din dörr, utan engagemang. Vem har tid att ständigt söka efter nya låga carb-snacks? Med sorten som du får i varje Keto Krate kan du prova en massa olika produkter, använd sedan de medföljande kupongerna för att köpa fler av dina favoriter.

Eftersom de erbjuder en återbetalningsgaranti ser jag ingen anledning att inte prova det.

Gilla vad du ser? Anmäl dig för Keto Krate för att få din egen låga karboxåda!

Vill du se vad tidigare Keto Krate lådor var? Kolla in mina recensioner från de senaste månaderna:

  • Oktober 2016
  • Augusti 2016
  • Juli 2016.

Upplysningar: Keto Krate skickade mig vänligen dessa produkter för granskning. Alla åsikter är verkligen min egen, och jag rekommenderar bara produkter som jag verkligen tror på. Jag skulle gärna betala fullt pris för Keto Krate, eftersom jag tror att det är ett stort värde.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: