Keto Krate Review - augusti 2016

Keto Krate Review – augusti 2016

För fullständiga ingredienser och instruktioner, se receptkortet längst ner. Innan du rullar har inlägget extra tips!

Min andra Keto Krate box kom fram förra veckan! Jag älskar den här månadens lågkarbo-godisar och är så glad att dela dem med dig. Jag tycker att det är användbart för alla som tänker på rutan för att se hur det är som varje månad, och hoppas att min recension hjälper dig.

Om du inte har hört talas om Keto Krate, är det en månadsabonnemang fylld med låga carb snacks. Varje månad skickar de dig 7-9 produkter, som innehåller en mängd olika barer, nötter, kryddor, matlagningsingredienser, torkad ost, kött och drycker – alla med högst 5 gram kolhydrater per portion.

Självklart är lådan perfekt för personer som följer a lågkarbid eller ketogen diet, men jag tycker att det också passar bra någon som skär ut socker eller gluten, eftersom de inkluderade produkterna nästan alltid är naturligt glutenfria och praktiskt taget sockerfria. Det är ett bekvämt sätt att upptäcka nya produkter eller varumärken du kanske inte annars visste om, och de innehåller även kuponger så att du kan köpa mer av vad du tyckte om. De har också en 100% pengarna tillbaka garanti, som bara visar hur mycket de står bakom deras service.

Om du är redo att försöka Keto Krate kan du anmäla dig här – eller fortsätt läsa för att se vad som finns i den.

Keto Krate Augusti 2016 Innehåll


Primal Kök Grekisk Vinaigrette

Jag har försökt prova varumärket Primal Kitchen ett tag. De är mest kända för sin paleo-majonnäs, men den här grekiska vinaigratten är också underbar. Denna dressing är låg carb, paleo-vänlig och har enkla organiska ingredienser. Den är gjord med avokadoolja, vilket ger en mild smak. Det såg så bra ut att jag omedelbart reviderade min måltidsplan för veckan det kom fram till att omfatta en grekisk sallad. Parad med mogna tomater, skarpa gurkor och fetaost var det bara perfekt.

Du kan köpa den här.


ProTings Protein Chips: Zesto Nacho

När du tänker på låga carb snacks, tänker du förmodligen inte på chips – förutom kanske veggieflis eller ostflis, men absolut inte nachos. ProTings var en trevlig överraskning i den avdelningen. Tillverkad med ärtprotein och linfrön är deras konsistens oväntat lik traditionella pitabrombiner. De är också veganer, glutenfria och GMO-fria. Jag gillar särskilt denna Zesty Nacho sort – smakprofilen påminner mig om Doritos!

Du kan köpa dem här.

B-UP Protein Bar: Jordnötssmör och gelé
När jag såg att denna proteinstångsmassa kallades PB & J var jag skeptisk. Jag har aldrig sett ett mellanmål med den smaken och trodde inte att det lätt kunde replikeras i en bar så här, men det är faktiskt plats på! Strukturen är tät och tjuv, som en typisk proteinstång. Den har ett underlag som smakar som en söt jordnötssmörbröd och ett krämigt övre lager som smakar som en kombination av jordnötssmör och gelé. Det sötas med xylitol och stevia – Höray för naturliga sötningsmedel! Proteinkällan kommer från vassleproteinisolat, vilket är bra eftersom det betyder att det är en fullständig proteinkälla och innehåller alla väsentliga aminosyror. Keto Krate inkluderade en kupong för $ 5 av en låda, och företaget erbjuder andra läckra smakande smaker som Sugar Cookie, Kanel Roll och Chocolate Chip Cookie deig, så jag ser fram emot att prova fler av dem.

Du kan köpa dem här.


Folkets val Machaca Jerky

Har du någonsin hört talas om strimlad nötkött? Nej, jag heller. Det visar sig att det här är fantastiskt! Jag älskar den enkla ingredienslistan – biff, vatten, havsalt, kryddor och vitlökspulver. Paketet rekommenderar att de läggs till ägg, vilket råkar vara en lysande idé. Jag lade dem till en ost omelet till frukost, och det var så, så bra. Strukturen är som ett kors mellan strimlad kyckling och köttfärs. Jag ska köpa dessa saker igen!

Du kan köpa den här.


Bra Dee Mix: Choklad Brownies
Märkningen på förpackningen fångade mitt öga direkt: glutenfri, vetefri, sojafri och sockerfri. Jag köper sällan bakningsmixar eftersom de brukar ha tvivelaktiga ingredienser, men det är inte fallet med den här. Det sötas främst med erytritol, vilket är min favorit sötningsmedel, och stevia-extraktet är också listat som en ingrediens för extra sötma. Annars innehåller ingredienslistan prebiotisk fiber, kakaopulver, solrosfrömjöl, bakpulver och salt. Jag älskar att alla ingredienser är naturliga! Viktigast, dessa brownies är rika och choklad-y, precis som du vill ha dina brownies. De har instruktioner på baksidan för både fudge-liknande och tårta-liknande brownies, så du kan välja hur du gillar dem. Jag gick med fudgy och de var perfekta!

ProTings Protein Chips: Rostad Havssalt
Ibland är enkelheten bäst. Det handlar om dessa rostade havsaltproteinflisor. De är precis som Zesty Nacho som jag beskrev ovan, men med en mer klassisk smakprofil. Dessa fungerade perfekt som ett fordon för en varm spenat dip jag gjorde (recept att komma!). Precis som nacho-smaken är de fyllda med protein, låga kolhydrater, veganer och GMO-fria.

Du kan köpa dem här.

La Tortilla Factory Låg Carb Tortillas
Dessa tortillor är inte glutenfria, men de är låga carb och överraskande läckra. Trots att jag inte räknar kalorier, kommer folk som gör det gärna att de bara har 50 kalorier. Deras primära ingrediens är havrefibrer, varför de bara har 3g netto carbs varje trots vetet i dem. Personligen är jag inte en fan av sojamjölen och vetegluteningredienserna i dem, men för en bekväm mat är ingredienslistan anständigt.De har fördelarna med att använda expellerpressad olja och ingen modifierad matstärkelse, hydrogenerade fetter, artificiella sötningsmedel eller GMO-ingredienser. Jag äter sällan gluten men gjorde ett undantag för att prova dem. De gjorde för läckra quesadillas! Du kan göra dina egna lågt karbon tortillor med mitt recept här, men om du behöver en bekväm butik köpte låg carb tortillas kan de från La Tortilla Factory vara ett rimligt alternativ.

Du kan köpa dem här.

Sammanfattning

Jag tror verkligen att Keto Krate-rutan är ett utmärkt värde och ser fram emot att få en annan låda varje månad. Kostnaden är $ 34,95 plus $ 4,95 frakt, men värdet av produkterna är alltid högre än priset på lådan. Och du skulle spendera minst $ 20 på frakt om du ville ha alla dessa produkter skickade till dig separat.

Det bästa är att du kommer att upptäcka nya produkter, levererade direkt till din dörr, utan engagemang. Vem har tid att ständigt söka efter nya låga carb-snacks? Med sorten som du får i varje Keto Krate kan du prova en massa olika produkter, använd sedan de medföljande kupongerna för att köpa fler av dina favoriter.

Eftersom de erbjuder en återbetalningsgaranti ser jag ingen anledning att inte prova det.

Gilla vad du ser?
Anmäl dig för Keto Krate
för att få din egen låga karboxåda!

Upplysningar: Keto Krate skickade mig vänligen dessa produkter för granskning. Alla åsikter är verkligen min egen, och jag rekommenderar bara produkter som jag verkligen tror på. Jag skulle gärna betala fullt pris för Keto Krate, eftersom jag tror att det är ett stort värde.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: