Keto Diet Tracker Carb Counter App för Ketosis

Keto Diet Tracker Carb Counter App för Ketosis

De Keto Diet Tracker Low Carb Diet Manager är en av de bästa appsna för att spåra dagliga makron på en ketogen diet. Och det är mer än en carb disk app för att stanna i ketos.

Ansvarsbegränsning: Detta inlägg har sponsrats av Keto Diet Tracker. Men alla åsikter är mina egna.

Keto dietten är super populär idag, men du kanske undrar hur man stannar på spåren dagligen. Den goda nyheten är att det finns en app för det.

Men med flera appar att välja mellan är det svårt att bestämma vilken som kommer att fungera bäst för dig.

Om du letar efter en enkel carb-diskapp för att spåra dina dagliga makron rekommenderar jag att du ger Keto Diet Tracker ett försök. Det är tillgängligt från ke.to och jag älskar verkligen det.

För att börja använda appen måste du ställa in dina näringsmål med hjälp av den inbyggda räknaren. Dessa mål baseras på kön, vikt, kroppsfettprocent och aktivitetsnivå.

De dagliga makromålen tar också hänsyn till om du försöker gå ner i vikt, bibehålla vikt eller få massa. Jag har min inställd för viktminskning som jag försöker förlora vinterns viktökning.

När du ställer in dina mål kan du börja mata in de matar som du har ätit eller planerar att äta för varje dag. Appen kommer omedelbart att uppdatera mängden kalorier, fett, kolhydrater och protein för dagen.

Denna karabounter app har möjlighet att spåra antingen totala kolhydrater eller nätkarbohydrater. Om du inte gör en strikt keto-diet tycker jag att det är bäst att räkna nettokarbotten eftersom de vanligtvis är de som har störst effekt.

Men om du kämpar för att möta dina viktmål, särskilt om du inte ser viktminskning, kanske du vill byta inställning för att spåra totala kolhydrater.

Det är en av de fantastiska sakerna om Keto Diet Tracker-appen. Även om det är enkelt tillåter det vissa anpassningar att justera inställningen till dina egna preferenser.

Det är super lätt att komma in i livsmedel som du har ätit eller planerar att äta. Appen innehåller de flesta objekt som du hittar i en bästa keto matlista men allt som inte är listat är snabbt och enkelt att spara till appen.

Det finns massor av populära rätter från restauranger som ingår i databasen. Du hittar också förpackade livsmedel och populära keto livsmedel som Bulletproof kaffe.

För att få tag i en matvara från databasen i den här carb-disken har du två alternativ. Du kan antingen använda sökrutan eller skanna en streckkod på förpackad mat. Streckkodsläsaren är en mycket cool funktion.

Och om du lägger till maten skulle få din dagliga makron att överskridas, visas karbantalet i rött. Därför är det en bra idé att kolla appen innan du äter.

Jag tycker att det här är ett fantastiskt sätt att se till att du inte överskrider din dagliga karaktär!

I själva verket gick jag tillbaka och gick in i några av mina vanliga matvanor och många översteg de rekommenderade makron för viktminskning. Inte undra på att jag har så mycket problem att kasta de extra punden.

Det är också enkelt att lägga till egna anpassade matar i Keto Diet Tracker Carb-appen. För att göra det kommer du bara att klicka på ikonen för lilla penna och anteckningsblock för att använda alternativet "Snabbmat".

Och eventuella snabbmat som du lägger till kommer att finnas tillgänglig för att använda igen på din enhet med hjälp av sökalternativet. Så, du vill vara säker på att lägga till alla dina favorit Low Carb Yum recept!

Så om jag ville lägga till ett av de fantastiska lågkolbröd recepten från en favorit keto webbplats, skulle jag bara skriva in receptets namn tillsammans med kalorier, fett, kolhydrater och proteinmängder per portion.

Eftersom jag alltid testar ut egna recept, finner jag att den här funktionen är en realtidssparare. Allt jag behöver göra är att plugga in mitt recept i min näringsmässiga räknare och skriv in makronerna för en enda servering i Keto Diet Tracker-appen.

Då, när jag äter rester, är det en lek att lägga till den där måltiden eftersom data sparas i min mobiltelefon. Det tar bokstavligen mindre än en minut att lägga till en anpassad matvara.

Jag tycker också att Keto Diet Tracker låter dig spåra din vattenförbrukning, träning och vikt med valfria widgets.

När jag blir upptagen glömmer jag ofta att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Så appen är ett fantastiskt sätt att få en ständig påminnelse om att konsumera vatten under hela dagen.

Även om vikten hoppar runt, är det bra att hålla ett öga på det regelbundet så att du inte blir för långt ifrån kursen. Det är inte nödvändigt att väga varje dag så jag gillar att skriva in det i veckan.

Och jag kan bli dålig om att sitta på datorn mestadels. Därför valde jag att använda den frivilliga aktivitetsspåraren för att hjälpa mig att flytta.

När du har blivit vana med att använda en carb-diskapp för att spåra dina dagliga makron blir det en enkel rutin. Jag tror att Keto Diet Tracker är ett utmärkt sätt att enkelt spåra dagliga makron.

Jag ska medge att när jag först började använda appen, var jag tvungen att spela ikapp för dagen innan. Tyvärr har jag överträffat mina mål och appen pekade tydligt på det för mig.

Det är därför jag tycker att det är en bra idé att planera dina måltider i förväg så att du vet innan du tar de första matbitarna.

Keto Diet Tracker kan du snabbt se vilka livsmedel som håller dig på rätt spår så att du kan göra rätt matval under dagen.

Appen har också lite användbar information om ketodiet för att hjälpa dig att komma igång om du är nybörjare. Du kommer även hitta ett prov varje vecka diet plan!

Och de fullständiga anvisningarna för att använda appen är också listade. Men det är ett så enkelt program att använda, du borde inte behöva spendera mycket tid på att läsa dem.

Även de som fumlar med teknik borde inte ha några problem med den här enkla appen. Ta bara det för provkörning och se själv.

Var hittar du Keto Diet Tracker carb diskapp

Appen "Keto Diet Tracker" är tillgänglig för både iOS och Android. Det är gratis att försöka, men du måste köpa appen för att gå utöver några poster.

Lyckligtvis är det mycket överkomligt. Det bästa är att köpa en 12 månaders prenumeration för $ 11,99, eftersom det går ut till endast $ 1 per månad. Det finns dock också en månadspris på 2,99 USD och en 3 månaders kurs för $ 2 / månad.

Du kan lära dig mer om Keto Diet Tracker-appen på ke.to.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: