Hälsosam jordnötssmör Fudge - Låg socker för diabetiker

Hälsosam jordnötssmör Fudge – Låg socker för diabetiker

en friskt jordnötssmör det är lågt socker och säkert för diabetiker. Det sötas med en blandning av naturliga baserade lågkarbohydrater.

Idag är den första dagen i min semester semester från jobbet. Jag behöver inte gå tillbaka till första måndagen i det nya året.

Jag har en hög med recept som jag har samlat på som jag skulle vilja prova under min tid. Eftersom semestern behandlar är oftast det som är störst på en diet, kommer jag att göra några låga carb snacks och desserter för att hålla mig borta från sockret.

I morse gjorde jag en modifierad version av Jennifer Eloffs hälsosamma jordnötssmör fudge recept. Hon använde en blandning av Splenda och erytritol för sötningsmedlet. Jag valde att använda en kombination av xylitol och stevia.

Jag vet att vissa människor är känsliga för xylitol, men min erytritol löper lågt och jag har en stor burk xylitol som jag knappt har använt. Så bestämde jag mig för att använda xylitol i receptet.

Jag är säker på att erytritol skulle fungera bra i detta fudge. Men jag har varit tveksam till att använda den för vissa recept som behöver kylas, särskilt de med choklad.

Jag har inte funderat hur man håller erytritolen från att kristallisera när den används för ganska söta recept som fudge. Xylitol har visat sig vara giftigt för husdjur, så om du använder det, var noga med att hunden inte kan få det.

Den andra sak som jag bytte ut i denna låga sockerhaltiga jordnötssmörsmussan var att använda osötad mandelmjölk istället för grädde och vatten. Mandel mjölk har färre karbohydrater, varför jag föredrar det över grädde. Det har också en trevlig smak och jag gillar smaken lite mer än kokosmjölk.

Jag ska ha julmiddag över min systers hus. Det här är det mellanmål som jag kommer att föra för att hålla mig borta från julkakorna. Jag är säker på att mina andra familjemedlemmar kommer att njuta av det också.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: