Dark Chocolate Zucchini Brownies

Dark Chocolate Zucchini Brownies

Låt oss spola tillbaka till en inflyttningsfest tidigare i sommar. Senare den kvällen gick en tjej med en varm-från-ugnszucchini-tårta täckt med gräddeost-glasyr. Hon satte den ner på disken tillsammans med några gafflar och spetsiga partygoers, inklusive mig, grävde ivrigt.

Vid första biten förklarade jag det bästa kakan jag någonsin hade haft. Det smakade inte ens som zucchini-det var bara den mest fuktiga, läckra kryddade kakan jag någonsin hade ätit. Efter den andra biten uttalade jag att jag skulle definiera mitt liv i termer av pre-zucchini tårta era och post-courgette kaka era. Det var en upplysande upplevelse, vänner.

Snabbspolning fram till förra veckan, när jag strider mot ett allvarligt chokladbehov. Jag försökte tillfredsställa det med en liten bit mörk choklad, som vanligtvis gör tricket. När det misslyckades åt jag en chokladchipkaka. Det klippte inte heller det. Jag nibbled på choklad detta och choklad som, men mitt begär var bränt av deadline stress och bara en seriöst dekadent, rik choklad behandla skulle göra. Ange zucchini brownies.

Jag hittade ett recept av zucchini brownie som krävde honung istället för socker och helvete bakverkmjöl i stället för alla ändamål. Jag tog det som ett tillfälle att baka med några nya ingredienser i mitt skafferi, och ersatte lite helt speltmjöl för bakverksmjöl och kokosnötolja för vegetabilisk olja.

Jag var lite bekymrad över att kombinationen av kucchini, honung, kokosnöt, choklad och kanelsmakar skulle överväldiga smaklökarna, men de smälte samman perfekt.

När jag hade blandat ihop den hälsosammaste brownie smeten runt, dumpade jag i en hela väskan av mörka chokladflisor.

Chokladbehov: nöjd.

Decadent courgette brownies gjorda med helvete och mörka chokladflisar. Så rik och fuktig, du vill aldrig gå tillbaka till vanliga brownies!

Ingredienser

 • 2 koppar courgetter, revet
 • ½ kopp smält kokosnötolja
 • ½ kopp honung
 • 2 ägg
 • 1 tsk vanilj extrakt
 • 1 kopp helvete konditorivaror
 • ¾ kopp helt stavat mjöl (eller en ytterligare ¾ kopp helvete konditorivaror)
 • ½ kopp osötad kakaopulver
 • ½ tesked salt
 • 1 ½ tesked bakpulver
 • ½ tesked kanel
 • 1 ½ koppar halv-söt eller mörk chokladflis (jag använde en påse med Ghirardelli 60% Kakao Chips)

Instruktioner

 1. Förvärm ugnen till 350 grader och smörj en 8 tums fyrkantig bakpanna.
 2. Grate courgette. Doppa i en maskskolare och pressa den med en handduk för att bli av med överskott av fukt. Fluff det tillbaka med en gaffel.
 3. I en stor skål, slå ihop de våta ingredienserna (olja, ägg, honung och vanilj). Rör i zucchini.
 4. I en separat, mindre skål, rör om de torra ingredienserna (helvete bakverk och speltmjöl, kakao, salt, bakpulver och kanel).
 5. Häll den torra blandningen i den våta / zucchini-blandningen. Rör om tills det är kombinerat, och rör sedan in chokladflisen.
 6. Häll smeten i din beredda panna.
 7. Baka 30-35 minuter eller tills en tandpetare som sitter i mitten kommer ut ren (gruvan blev färdig bakning på 30 minuter). Låt svalna helt.

anteckningar

Anpassad från A Dash of Sash.
Gör det mjölkfritt: Använd din favorit mjölkfria chokladflis istället för vanliga chokladflisar!
Förberedelsestips: Jag har försökt göra dessa brownies med agave nektar istället för honung, men de smakade bittersweet. Honung är bäst.
Serveringsförslag: Mina vänner gled över dessa brownies när de var färska från ugnen. Jag föredrog dem vid rumstemperatur eller kyld, så chokladet är inte snyggt men en rik, tät kontrast till super fuktig smulkropp. Hur som helst kommer du att älska dem!

▸ Näringsinformation

Den information som visas är en uppskattning som tillhandahålls av en online näringsräknare. Det bör inte betraktas som en ersättare för en professionell näringsläkare råd.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: