Crock Pot Rice Pudding Recept

Crock Pot Rice Pudding Recept

En utsökt low carb crock pott ris pudding är möjligt med Miracle Rice. Användning av kokosmjölk eller grädde gör det också mjölkfritt.

Du kanske har märkt att jag verkligen har varit i Miracle Noodles varumärkes shiratake. Förresten bryr jag mig inte om dessa låga nudlar med carb. Jag har emellertid nyligen lärt mig att jag inte förbereder dem på rätt sätt för att avlägsna den obehagliga smaken och gummiliknandet.

Jag älskar dessa produkter så mycket nu när jag bestämde mig för att ansluta mig till Miracle Noodles Ambassador-programmet. Så, du kommer sannolikt att se mycket mer recept från mig med dessa fantastiska shiratake produkter. Faktum är att du inte behöver vara en bloggare för att delta i det här programmet. Den som har kärlek till Miracle Noodles kan anmäla sig till programmet!

En av de produkter som jag just började använda är Miracle Rice. Vi har alla hört talas om blomkål ris, eller hur? Tja, det finns en annan stor lågkarbo-ersättare för ris och det är shiratake som kommer i små bitar som liknar ris.

Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk på Miracle Rice-produkten. Men jag har experimenterat med det och tycker att det är ett mycket bättre risbyte än blomkål. Och kolhydraterna per portion är också lägre!

Bitarna av shiratake är rounder än normalt ris. De ser mycket ut som tapioka så att du kan använda dem som ersättning för tapiokapärlor också. Hemligheten att förbereda dem och bli av med obehaglig smak är att tömma förpackningsvätskan, dra i rent vatten i minst 5 minuter, dränera väl, rör om så att det stekas i en torr panna över medelhög värme för att avlägsna det mesta av vattnet. Du kan även använda en mikrovågsugn för att torka ut dem, men jag har använt kaminen.

Sedan jag har klippt på mejeri, gjorde jag denna pudding med kokoskräm. Jag föredrar kokoskräm över andra lågkarbon mjölkprodukter. Jag föredrar det över kokosmjölk på grund av högre fettinnehåll. Det är också lägre i kolhydrater än att använda tung grädde. Jag planerar att göra mer mejerifria glassar som den här i framtiden med den.

För att göra denna lågkarb crockpotrispudding, måste du ha en bakfat med ca 1-1 / 2-tums storlek som passar inuti din långsamma spis. Om din krukgryta kom med en rack, är du helt klar. Om inte, måste du göra en av aluminiumfolie. Bakpannan måste lyftas från botten av crock under tillagningen.

Jag har en oval formad bakpanna som bara passar inuti min crockpot. Det var den perfekta storleken för att göra den här läckra mejeriprodukterna med låg karbon crockpotrispudding.

Crock potten som jag använde är en gammal och jag har inte ett ställ som passar in i det. Så jag gjorde bara en ring med aluminiumfolie för att lämna bakpannan från botten.

Innan du stänger crocken på, vill du ha ca 2 koppar varmt vatten i botten av crock. Ett vattenbad används vanligtvis vid bakning av vanilj. Vattenbadet bidrar till att förhindra en curdled vanilj. Det ger också fukt så att pudding inte spricker.

Det är också viktigt att täcka din bakfat med aluminiumfolie eller något annat lock. Om du täcker bakfatet innanför crock potten förhindras kondens som bygger upp under det långsamma kokoslocket från att droppa in i din pudding.

Du vill verkligen inte lägga onödigt vatten i din pudding som förstör toppen och gör det rinnande! Vissa vätskor kan naturligtvis skilja sig från pudding när den är kokt. Du kan tömma det om det behövs eller se om det suger in igen när det kyls.

Om du älskade rispudding i dina höga carbdagar, är du säker på att älska det här enkelt att göra lågkarb crockpotrispudding gjord med Miracle Rice!

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: