Crock Pot Ham Blomkål "Potatis" Stew

Crock Pot Ham Blomkål ”Potatis” Stew

Har du lite kvarvarande skinka? Du måste prova denna tröstande potatisgryta med lågt karbon crock pot potatisblomkål. Så lätt att göra också!

Jag älskar bara semesterperioden och jag saknar de roliga tiderna med de äldre två barnen. Lyckligtvis kan jag återuppleva många av dessa minnen med vår yngsta dotter som kommer att vända 3 om några veckor.

Om du firar jul med en traditionell skinkmat, vet du att du redan samlar recept om vad du ska göra med rester.

Jag kommer från en stor familj och de flesta är fortfarande i området. Ändå har jag alltid massor av skinka kvar efter våra semestermiddagar.

Eftersom jag alltid har behov av semesterrester recept, kom jag fram med denna läckra lågpotatisgryta med lågt karbon crockpot potatisblomkål. Det påminner mig om en tjock stekpotatis fylld med potatis.

 

Blomkålen är verkligen övertygande som en låg carb-potatisutbyte. Och den absolut bästa delen av denna crock potten skinka blomkål gryta är att det är så jätte lätt att förbereda!

Jag håller alltid 1 pund påsar med frysta blomkålfloror i min frys, eftersom de är så praktiska att använda. Behöver du några skäl att hålla påsar med fryst blomkål i din frys? Förutom den här läckra lågpotatispotten "Potato" -gryta, finns det min ögonblomkål med blomkål och ost, min blomkål och gratin med mina ostliga blomkål.

Du kan säkert använda färska blomkålfloretter i detta recept om du föredrar det. Men jag tycker det är svårt att få ett bra blomkålblad på vintern där vi bor. Det är också lite mer arbete att skära upp blomkålen och jag har inte alltid några minuter att spara.

Du måste bokstavligen bara dumpa alla ingredienser i din långsamma kokare och slå sedan växeln till högkokningsinställningen. Jag är säker på att du kan låta den vara låg om du vill låta den laga lite längre. Jag gjorde detta efter lunch så det skulle vara klart för middag så en fyra timmars matlagningstid var perfekt!

Med tanke på crockkrukor älskar jag bara min 3-i-1 långsam spis, som levereras med 2-, 4- och 6-kvartsskivor. Jag har haft det i flera år och det är den långsamma spis som jag brukar oftast använda. Har du en favorit crock pott storlek eller stil?

Nu är den här crock potten skinka blomkål "potatis" gryta en av de som håller fast vid revbenens rätter. Jag vet att min picky man absolut skulle älska det om han bara kunde gå förbi "blomkål" -delen.

Jag undrar om jag skar upp dem i mindre bitar, så märker han inte vad de egentligen är. Om det inte var för utseende kunde jag enkelt skicka dem bort som potatis.

Min man har ätit min nötkött gryta med daikon inte inser att de inte var potatis! Hur går du av dina ersättare för den verkliga saken?

Jag antar att det är en nackdel med att använda frusna floretter. De är lite svårare att hugga upp om du vill dölja dem i din maträtt. Jag ser faktiskt fram emot skinkorna efter jul så jag kan göra den här goda crockpotten skinka blomkålpotatisgryta igen.

Jag snuckar verkligen rester från denna maträtt och lägger dem i mina crock-krukbehållare så att ingen skulle äta dem. För att vara extra säker lagrade jag dem i kylskåpet ner i vår källare.

Min lilla 2 år gamla älskade denna crock gryta skinka blomkål "potatis" gryta natten jag serverade den. Eftersom hon kommer undan med att äta mer kolhydrater än mig, var jag tvungen att vara säker på att min "speciella" mat sattes bort. Så glad att jag gjorde det. Det var en behandling att ha till lunch på jobbet.

Så var noga med att spara dessa skinkor efter din semestermiddag! Du kommer att älska den här läckra lågkolcirkelpotten "potatis" -receptet.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: