Cheesy Blomkål Ris - En Snabb Keto Måltid

Cheesy Blomkål Ris – En Snabb Keto Måltid

Endast fem enkla ingredienser och mindre än tio minuter behövs för att piska upp en läcker ostlik blomkål ris. Det gör en perfekt keto måltid.

Efter att ha granskat Keto i Five cookbook-serien i min keto brownies-post började jag tänka att jag behöver några enklare recept på webbplatsen. Tja, det blir inte mycket lättare än receptet med blomkålris som jag delar idag.

Jag använde en hel huvud organisk blomkål och reste den i min matberedare. Du kan dock också köpa färsk eller fryst blomkål som redan har ristats. De säljer även dehydrerade ricinerade blomkål.

Även om du själv krossar ett blomkåls huvud, ska det ta inte mer än tio minuter att göra detta ostliknande blomkålris. Det beror på att det lagar sig snabbt i mikrovågsugnen.

Metoden som jag använder för att laga den strimlade grönsaken beskrivs i mitt inlägg: Hur man gör Blomkål Ris det enkla sättet. I grund och botten popar jag bara i mikrovågsugnen en minut i en täckt maträtt.

Jag lägger till bacon i skålen. Om du inte har förkokt till hands, tar det lite tid att koka upp remsorna. Jag gillar att baka bacon i ugnen så att fettet rinner ner i en bakpanna.

Du kan säkert lämna baconet ut från det ostiga blomkålriset om du inte har något. Men det tillför smaken till maträtten och gör det mer av en måltid.

Jag gillar att piska upp det här för en snabb lunch med kvarvarande bacon i kylskåpet. Om jag inte har någon frisk blomkål i kylskåpet finns det vanligtvis en påse med ricinus blomkål i min frys.

Tyvärr har närmaste Trader Joe aldrig den organiska frysta blomkålen i lager. Så jag har köpt Green Giant-versionen på en lokal Walmart.

Eftersom det är så snabbt och enkelt att göra ett ostlikt blomkål ris i mikrovågsugnen, är det säkert att bli en vanlig "snabbmat" i vårt hem. Och jag är glad att ricinus blomkål är mer tillgänglig i lokala butiker.

Jag tycker verkligen om vitlök stekt blomkål ris till frukost. Jag brukade lägga till ägg till det, men nu lägger jag till i vilket kött som helst som jag råkar ha i kylskåpet. Äggen var tvungen att gå på grund av min äggvita känslighet.

Även om ricinsk blomkål är allmänt tillgänglig, föredrar jag fortfarande att gräva den själv. Det tar bara ett par minuter att stryka det med gnistbladet i matprocessorn.

Det andra är att förräntad blomkål säljs vanligtvis som smulor som inte riktigt ser ut som ris. Om du gratar din egen, ser bitarna ut och känns mycket mer som den äkta saken i rätter som denna ostiga blomkålris.

Jag hoppas att du ger det här snabba och enkla, låga carb receptet ett försök. Om du har din egen version eller vissa ingredienser som du gillar att lägga till, var noga med att dela den med oss ​​i kommentarerna.

Vitt ris var en sådan häftklammer för mig att växa upp i en asiatisk amerikansk familj. Jag är så glad att blomkål är en så bra låg carb-ersättning som är så bekväm att laga när som helst.

Vilket är ditt favorit sätt att njuta av risblomkål? Mikrovågsugning och tillsätter i bacon och vitlök är mitt favorit sätt att betjäna det.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: