Char Siu Kinesisk BBQ Pork Recept i Ugn

Char Siu Kinesisk BBQ Pork Recept i Ugn

En hälsosammare lågkarbon ketovänlig char siu kinesisk BBQ fläsk recept det är gjort utan tillsatt socker. Det är ett mycket bättre alternativ till det höga carb-uttaget och är perfekt för tillsats till stekt blomkålris.

Min familj gillar att äta regelbundet på en lokal kinesisk restaurang. Jag håller alltid mina måltider vanligt med varmt te, sashimi, soppa och en sallad. Ibland beställer jag en låg carb-omrörningssteg.

Men min man gillar verkligen rostad fläskstekt ris. Och han älskar den söta klibbiga såsen på köttet, som jag tycker är alltför sött. Men jag brukade verkligen njuta av det som en aptitretare tillbaka i mina högkarbiddagar.

Jag bestämde mig för att försöka göra en låg carb karbon siu kinesisk BBQ fläsk recept med keto vänliga ingredienser. Så, jag delar den metod som jag använde.

Först gjorde jag en asiatisk grillfestivalen. I stället för att använda sojasås gjorde jag det med kokosnötter istället.

Mycket sojasaus lägger till vete så jag undviker det. Men det är lätt att köpa tamari som är en glutenfri version av sojasås. Jag läste etiketten på sojasås på restaurangen och det listar inte några veteprodukter.

Även om maten är utsökt på den kinesiska restaurangen, är det inte den enda anledningen till att vi åker dit mycket. Min äldsta dotter arbetar som värdinna där och det är en av de få restaurangerna i området där min yngsta dotter kan stanna.

För att söka grill marinaden, jag använde en kombination av stevia pulver och Lakanto Golden Sweetener. Jag tillade också i lite solrosfrösmör för smak och fett.

Fläskstegen jag hade var en marmelad och ungefär tre pund. Jag borde antagligen ha klippt den i mindre bitar så att mer av marinaden kunde absorberas i köttet.

Och jag skulle ha velat ha fler kanter till char siu kinesiska BBQ fläsk med brunad grill sås. Jag tänker också att en fetare kött kan vara ännu mer utsökt.

Detta var emellertid ett arvsporkbröd från en Butcher Box-försändelse. Så det var en högkvalitativ bit till att börja med och visade sig vara mycket ömt.

Min sista Butcher Box leverans innehöll en 3 pund paket med fläsk revben. Jag ska prova denna grill marinade med ribbet kött nästa gång. Men jag ska försöka laga den i den långsamma kokaren och grilla den i ugnen i slutet.

En av kryddorna till marinaden är kinesisk fem kryddpulver. Om du inte har något av det är det lätt att göra kryddblandningen med det här kryddreceptet.

Jag gjorde en sats av min blomkål ris recept att servera med detta Char Siu kinesiska BBQ fläsk. Även om förkrossad blomkål är lättare, gillar jag bara att skära ett huvud organiskt blomkål och laga det i fem minuter i mikrovågsugnen.

För att ändra saker, använde jag en del av fläsket med det mesta av blomkålriset för att göra lågt karbonfettfryst ris. Det är verkligen lätt att göra stekt blomkål ris.

När jag stekar kokt blomkål ris kokar jag vanligen det i olja och lägger sedan i kött och grönsaker med kokosnötter. Jag brukade använda sojasås, men jag försöker undvika soja.

Förvrängd ägg läggs också till stekt blomkål ris. Den kan kokas upp separat, eller riset kan skjutas till sidan och äggröret stekt i samma panna och blandas sedan in.

Jag gillar inte att laga saker på samma sätt hela tiden, så jag brukar göra mitt låga carb-stekt ris olika varje gång. Och ibland lägger jag till strimlad broccoli till blomkålen.

Jag sätter ihop en samling recept med blomkål ris. Det finns mycket mer som kan göras än keto stekt ris!

Jag har alltid haft att äta den traditionella ta ut kinesiska livsmedel. Så det är fantastiskt att ha den här låga karbon char siu kinesiska BBQ-fläskreceptet i min samling.

För mer recept, ta en titt på den låga karbo-kinesiska rätterna, receptupprullningen som jag satt ihop på gemenskapsbordet. Det är fantastiskt hur lätt det är att konvertera högkarbon recept för att passa den här livsstilen.

Asiatiska rätter har alltid varit några av mina favoriter. Så jag gör regelbundet saker som kyckling- och räka räkor, och min enkla thailändska konserverad kyckling sallad recept.

Missar du amerikanska kinesiska takeout diskar? Jag brukade älska aptitretare som äggrullar och krabba rangoons. En dag kan jag försöka mimicera dem med en låg carb deg.

Men för nu ska jag bosätta mig med den populära äggrullan i en skål och mina enkla stekande måltider. Jag tänker att krabban rangoons kan arbeta med en Fathead stil deg. Men det kommer att ta lite experimentering.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: