Campfire Tarts och min första Giveaway! - Mynutritionalpal.com

Campfire Tarts och min första Giveaway!

Jag ska bara säga det folk, dessa Tarts On Fire-pinnar är måste ha kokkärl av året! De är den bästa saken sedan S'mores. Egentligen trodde jag aldrig att jag skulle säga det här men S'mores är nu en sak av det förflutna, dessa kommer att bli mitt nummer ett dessertval vid campfire cookouts. Dessa Tarts On Fire-pinnar är en produkt som är väl värt pengarna, och de är gjorda av rostfritt stål så att dessa saker är byggda för att hålla.
Detta är ett av de geniala uppfinningarna som är som, mannen varför tänkte jag inte på det =)? Nic (skapare av Tarts On Fire) du har skapat något fenomenalt! Varje enskild person som försökte dessa var överens om att de inte bara var den nya "det" saken men slutresultatet av vad de kan laga är otvetydigt gott (och jag vill lägga till, det handlar jag vanligtvis om från början. gör en sak från början med dessa. Jag använde butiksköp, köttkaka, konserverad pajfyllning och konserverad grädde och dessa lägereldskålar lämnade mig mållös – en stund och då kunde jag inte sluta prata om hur fantastiskt och läckert de var = ).
Du får en perfekt rostade kex tart som är otroligt öm och fullständigt kokad genom (jag ifrågasatte om de kan vara fuktiga inuti men de hade ingen sogginess), då fyller du på det med din favoritfrukttappfyllning och avslutar den med söt piskad grädde. Ja, de är smälta i munnen fantastiskt! Deras läckerhet fick mig att tänka på allt du kunde fylla dem med. Du kan göra den traditionella fruktpärlefyllningen eller pudding, eller du kan byta upp det och fylla dem med sötad färsk frukt (som jag gjorde med en), en gräddepåfyllning, glass – med alla toppings naturligtvis konditorivaror, eller gör dem S'mores tårtor och fyll dem med rostade marshmallows och chokladsås. Du kan göra ett välsmakande alternativ och fylla dem med soppa, chili, kycklingpottcake fyllning, ostliknande äggröra, eller du kan göra taco skålar och fylla dem med taco fyllning. Egentligen är möjligheterna till vad du kan skapa med dessa oändliga.
Jag skulle inte fortsätta och skryta om en produkt som jag inte absolut älskade men jag säger att jag ÄLSKAR dessa Tarts On Fire-pinnar. Och alla kommer att älska mig när jag tar dem till lägereldskapet =). Vuxna och barn hade lika mycket kul att förbereda och njuta av lägerelden. Jag menar verkligen, när var sista gången ditt eldstäder bestod av något annat än en stekpanna, en kruka eller en aluminiumfolie? Dessa är nya, de är roliga, de är lätta, och ja som jag nämnde innan jag tror att de kommer att bli den nya "det" köksredskapsprodukten. Jag hoppas att de kan följa efterfrågan. Dessa är ännu inte i butiker så jag rekommenderar att du köper dem innan du måste betala de markerade upplagringsavgifterna.
När semestern kommer nära, tar jag alltid tecken för en spännande present att ge till en vän eller älskling. Tja, inte i år. Dessa skulle göra den perfekta födelsedagen eller julklappen för både män och kvinnor.
Ta denna camping eller ut till bakgårdens eldgrop och jag kan i grund och botten garantera att de kommer att bli en total hit, och som jag blir du direkt en stor fan. Underhålla i stil med dessa nya Tarts on Fire Sticks!

… de är som en konst.

Tarts On Fire ger bort fyra Tarts On Fire Sticks till en lycklig Mynutritionalpal.com-läsare!
Tack vare Tarts on Fire behöver du inte vara ledsen om du inte är den lyckliga vinnaren av giveaway eftersom de ger alla Mynutritional.com läsare en speciell rabatt! …

Köp 3 få 1 GRATIS!
Gå bara till www.tartsonfire.com och skriv in: {CKGCLSY12} vid kassan.

Så här skriver du in GIVEAWAY !! Giveaway Closed
Vinnaren som valts av Random.org är # 63 Lisa, Congatulations!
{obligatorisk post} Lämna en kommentar nedan och berätta för mig vilken typ av fyllning du skulle lägga i dessa Campfire Cups.

Tjäna extra poster genom att fylla i de uppgifter som anges nedan och lämna en separat kommentar nedan låter mig veta att du gjorde det för varje …

1. Pin denna post till Pinterest
2. Like Tarts On Fire på Facebook
3. Följ Tarts On Fire på Twitter
4. Dela med dig på Facebook
5. Tweet om denna giveaway på Twitter

Detaljer: Denna giveaway är öppen för alla! Tävlingen slutar 15 september 2012 kl. 11:59 PST. En vinnare kommer att väljas slumpmässigt genom att använda random.org och vinnaren kommer att tillkännages i detta inlägg. Vinnaren kommer att bli underrättad via e-post, så var noga med att lista en giltig e-postadress när du skriver in. Om vinnaren inte svarar med 48 timmar kommer en ny vinnare att väljas. Lycka till!

ansvarsfriskrivning: Även om Tarts On Fire gav mig en uppsättning Tarts on Fire Sticks för att prova och behålla, blev jag inte ekonomiskt kompenserad för min recension. Alla tankar och åsikter är mina egna.

Allt du behöver är 3 ingredienser, och naturligtvis stickar Tarts On Fire …

1.Wrap

2. Toast

3. Fyll och garnera

4. Njut av och dela!

Kom ihåg att prenumerera på Mynutritionalpal.com nyhetsbrev för att få nya receptmeddelanden levererade till din inkorg!

Följ Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter för alla de senaste uppdateringarna, recepten och innehållet.

Skriva ut

Campfire Tarts och min första Giveaway!

Har du gjort detta recept? Lämna en recension.

Utbyte: 10 koppar

Ingredienser

  • 1 paket kylt, små kakor (jag använde Pillsburry Jr. Grands)
  • 2 (21 oz) burkar pajfyllning som äpple, blåbär, hallon, körsbär
  • konserverad grädde
  • Specialutrustning: Tarts On Fire Sticks

Instruktioner

  1. Jämnt wrap och mögel 1 kex deg runt utsidan av rostfritt stål koppen av varje Tarts On Fire Stick (ingen smörjning behövs).Skaka över en öppen flamma, rotera ofta till guldbrun (håll dem inte över ett rökigt område eller direkt i elden), ca 1 – 2 minuter. Avlägsna rostade kex från rostfritt stålkopp (det ska lätt glida rätt), fyll med din favoritfyllning och topp med vispgrädde. Lätt som det! Förtäga nu =).

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: