Buttery Chili Lime Chicken Wings - Glutenfri

Buttery Chili Lime Chicken Wings – Glutenfri

Njut av dessa låga carb och glutenfria smöriga chili lime kycklingvingar vid din nästa cookout eller fest. Dessa läckra vingar gör en stor aptitretare eller huvudrätt.

Det tog mig ett tag att inse att jag inte har ätit tillräckligt mycket fett. Nu när jag vet har jag flyttat till att äta kött som innehåller mycket mer fett.

Jag brukade hålla mig med smidigare köttstycken som hudlösa kycklingbröst. Men nu föredrar jag att äta kyckling med huden. Dessa buttery chili limefisk kycklingvingar är mycket höga i fett och äta tre av dem gör en full måltid för mig.

När jag tänker på kycklingvingar, tänker mitt sinne automatiskt på kryddiga hetröda, för det är så jag har alltid åt dem. Det finns så många fler sätt att njuta av dem.

Min man och son föredrar mildare versioner så jag behövde hitta andra läckra kryddor som pojkarna i familjen kommer att äta. Min äldre dotter och jag är alla för de spicierna, men vi gillar också att äta dem med mildare smaker.

Under Memorial Day weekend hostade vi en över natten campingfest för barnen på min mans brottningsteam. En av familjerna tog med sig några smöriga chili lime kycklingvingar. Min man höll ravar på dem och jag borde ha fått receptet.

Eftersom jag inte fick det särskilda receptet sättade jag en blandning av kryddor som verkade liknade i smak för dem som fanns på festen. Dessa vingar kan inte vara exakt samma, men de smakar ganska bra.

Jag kan justera receptet lite senare efter att jag förstått hur de andra gjordes.

Jag ville att kycklingen skulle vara skarpa så jag bakade vinge bitarna först och tillsatte sedan såsen. Jag undrar emellertid om jag skulle få mer av smakerna blöt in i köttet om de var kokta med såsen på.

Nästa gång jag lagar mat, försöker jag lägga till såsen under de senaste 15 minuterna bakning.

Jag kan behöva göra lite mer experiment och provsmakning. Jag har gjort dessa smöriga chili limefisk kycklingvingar två gånger och justerat receptet lite efter den andra batchen.

Första gången jag gjorde dem, använde jag en ganska stor kalk och jag tror att den resulterande saften var alldeles för mycket.

En mindre medelkalk användes i den andra sats som bara gav ca 2 matskedar juice. Firs lime var verkligen saftigt och jag kunde klämma ut mer som 1/4 kopp juice. Så, i stället för att använda all saft från en kalk, begränsade jag den till ca 2 matskedar.

Båda gångerna jag har gjort denna smöriga chili limefrukt kyckling vinge recept, det fanns inga rester. Det betyder att denna maträtt verkligen är en vinnare med min familj.

Jag ska ge uppdateringar till receptet om jag hittar sätt att förbättra maträtten. För dem som har sitt eget favorit chili limefisk recept, skulle jag vilja veta vad du använder i din kryddablandning som jag kanske har missat.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: